Teemu Salo mukaan Kouvojen tiedotukseen

Tervehdys kaikille koripallon ystäville!

Olen Teemu Salo, Kouvojen uusi tiedottaja. Yleisesti ottaen tehtävänkuvaan kuuluu sosiaalisen median ja viestinnän asiat. Olen 42 -vuotias paljasjalkainen Kouvolalainen, joten sydämeni sykkii 100%:sti kotijoukkueelle.

Kouvojen urheilutoiminnanjohtaja Jukka Kyöstilä ja Teemu Salo paiskaavat kättä hedelmällisen yhteistyön merkiksi.

Koripallon suhteen olen niin sanottu myöhäisherännäinen. Todenteolla innostuin koripallosta vuonna 2017, kun silloisen esimieheni poika teki sopimuksen Kouvojen kanssa. Kävin katsomassa yhden pelin ja olin heti myyty. Koripallo olikin fyysisempi laji kuin koskaan osasin kuvitella. Television välityksellä tuo fyysisyys ei nimittäin näy yhtä hyvin. Lisäksi oli huikeaa katsella pelaajien kehon koordinaatiota ja sitä, mihin kirjaimellisesti isot miehet kykenivät. Seuraan intensiivisesti Korisliigaa ja Pohjois-Amerikan NBA -liigaa.

Nikon (Toivonen) lähtiessä joukkueenjohtajan tehtävään, aukesi minulle ainutlaatuisen etuoikeutettu mahdollisuus olla mukana Kouvojen organisaatiossa. Pyrin tuomaan tiedottamiseen hiukan uutta näkökantaa ja ”out of the box” -ajattelua.

Minulla on karkeasti ottaen kaksi pääasiallista tehtävää: tarjota omalta osaltani mahdollisimman hyvät puitteet joukkueen kehittymiseen ja menestymiseen. Toinen, lähes yhtä tärkeä ellei jopa tärkeämpi tehtävä minulle on pitää teidät koripallon ystävät ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Lähtökohtaisesti tiedottamisemme tulee olemaan mahdollisimman avointa ja läpinäkyvää, palautetta otetaan tietenkin avosylin vastaan.

Ota siis rohkeasti yhteyttä! Toivottavasti nähdään Manskarilla viimeistään loppukesästä!

Yhdeksän vuotta Kouvojen miesten edustusjoukkueen tiedotustehtävissä toiminut Niko Toivonen on aloittanut kesän aikana edustusjoukkueen joukkueenjohtajana: ”Otin miesten edustuksen joukkueenjohtajan tehtävät vastaan suurella ylpeydellä ja kiitollisena mahdollisuudesta. Olen Kouvot -vuosien aikana saanut kunnian oppia usealta konkarilta paljon, erityisesti Risto Tukiainen on jakanut auliisti mainioita vinkkejä kultahippupussistaan sekä edelliset joukkueenjohtajat Sampsa Huttunen ja Tommi Alastalo ovat näyttäneet mitä parhainta esimerkkiä kuinka tätä tehtävää tulee hoitaa. Meidän staffilaisten tehtävä on varmistaa, että pelaajat voivat keskittyä täysin korikseen liittyviin asioihin kuten harjoitteluun ja pelaamiseen ja valmennus omiin tehtäviinsä.”

8 vuotta edustuksen joukkueenjohtajana toiminut Sampsa Huttunen (vasemmalla) antoi 7 yhteisen vuoden aikana runsaasti työkaluja tuoreelle joukkueenjohtajalle Niko Toivoselle.

”Haimme avoimella tiedotteella alun perin huoltajaa miesten edustusjoukkueeseen. Saimme kuitenkin jo muutamassa päivässä useita hyviä hakemuksia joten teimme nopeasti päätöksen ottaa samalla kertaa toimintaan mukaan useamman uuden toimihenkilön. Tämän päätöksen myötä saimme täytettyä staffin avoinna olevat tehtävät sekä samalla pystyimme uudistamaan ja vahvistamaan tiedotusta. Tulevaan kauteen lähdemme kahden huoltajan taktiikalla. Uusista huoltajista tiedotamme lähiaikoina.”

”Teemu Salo aloittaa Kouvojen edustusjoukkueen tiedottajana tulevalla kaudella. Teemme Teemun kanssa jonkin aikaa tiedotus- ja sometyötä yhteistoiminnassa ja jossain vaiheessa syksyä vastuu tiedotuksesta siirtyy kokonaan Teemun harteille. Uskon, että saamme Teemusta mainion, aloitekykyisen ja innokkaan vahvistuksen staffiimme. Teemu tuo tiedottamiseen uutta verta ja varmasti myös uusia ideoita.”

”Kiitos kaikille menneestä yhdeksästä vuodesta, yhteistoiminta eri tahojen kanssa tiedottamisen saralla on toiminut hienosti. Kiitos seurajohdolle luottamuksesta ja valinnasta edustuksen joukkueenjohtajaksi. Kiitos vielä kaikille kannattajille ja katsojille, teitä onkin tässä ollut ikävä kun on jouduttu pelaamaan tyhjille katsomoille. Nähdään pian Manskarilla ja toivottavasti saamme yleisön katsomoon mahdollisen pikaisesti tuomaan lisäväriä peleihin.” – Toivonen päättää.

Teksti: Teemu Salo ja Niko Toivonen