Olli Kaijansinkko Kouvot junioreiden uudeksi toiminnanjohtajaksi

Olli Kaijansinkko on valittu Kouvot junioreiden uudeksi toiminnanjohtajaksi. 

Kaijansinkko aloittaa työt seurassa jo toukokuussa ja toiminnanjohtajan tehtävät hän ottaa vastaan 1.6 nykyisen toiminnanjohtaja Reetta Piiparin siirtyessä uusien haasteiden pariin. 

Olli on toiminut oman työnsä ohessa valmentajana seurassa jo usean vuoden ajan ja valmennustehtävät ovat merkittävä osa myös hänen tulevaa pestiään. 

Uudelle uralle toiminnanjohtajana Kaijansinkko lähtee innoissaan: 

“Mielenkiinnolla sekä intoa täynnä lähden tähän uuteen haasteeseen, jatkamaan edeltäjäni hyvää työtä ja tuomaan seuran toimintaan myös uusia ajatuksia.”  

“On hienoa päästä tekemään yhteistyötä seuramme päätoimisen juniorivalmentaja Ööke Vesalan kanssa, sekä tietysti myös kaikkien muiden valmentajiemme, joukkueenjohtajiemme ja koko Kouvot yhteisön kanssa.”  

“Pyrin tuomaan seuraan enenevässä määrin yhdessä tekemisen meininkiä, joka ulottuu seurajohdosta aina pelaajien kotiin asti.” 

Kouvot Junioreiden puheenjohtaja Manu Backman on hyvin tyytyväinen Kaijansinkon valinnasta: 

“Saamme Ollista energisen ja innostuneen henkilön toiminnanjohtajan tehtävää hoitamaan. Hän on tehnyt jo useamman vuoden seurassamme hyvää työtä valmentajana ja on erittäin pidetty henkilö niin pelaajien kuin vanhempienkin keskuudessa.”  

Lisätiedot: 

Manu Backman 

Puheenjohtaja 

manu.backman@taystuho.fi 

044-2753865