Kouvot juniorit hakee toiminnanjohtajaa

Kouvot juniorit hakee päätoimista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä talouden johtamisesta, järjestö- ja seuratoiminnasta, sekä hyvää viestinnän osaamista. Tehtäviin kuuluu seuran kehittäminen yhteistyössä johtokunnan kanssa, sekä toimiminen seuran yhdyshenkilönä ja koordinaattorina joukkueille ja sidosryhmille. Toiminnanjohtajan työ sisältää hallinnollisia tehtäviä mm. talouden, myynnin, markkinoinnin ja varainhankinnan osalta. Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa seuran juniori- ja harrastetoiminnan kehittämisestä ja organisoinnista yhdessä juniorivalmentajan/valmennuspäällikön kanssa. Työhön kuuluu myös valmentajana toimimista seuran joukkueissa tarpeen mukaan. 

Kouvot juniorit on 350 pelaajan juniori- ja harrasteseura, jonka tarkoituksena on mahdollistaa kaikille, erilaisista lähtökohdista ja taustoista riippumatta, laadukasta harrastus- ja kilpailutoimintaa koripallon parissa. Tavoitteenamme on edelleen kasvattaa harrastajamääräämme, sekä kehittää toimintamme laatua ja vastuullisuutta vastaamaan yhä paremmin harraste- ja kilpailutoiminnan vaatimuksia. 

Jos olet järjestelmällinen, aikaansaava sekä idearikas, omaat vahvat kommunikointitaidot, tunnet seurakentän, osaat seurata sekä hoitaa seuran taloutta ja haluat kehittää ja toimia, paikka on juuri sinulle!  

Hakuaika päättyy 29.4. klo 15:00, mutta paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit laittaa palkkatoiveineen 29.4.2022 mennessä seuran puheenjohtajalle osoitteeseen: manu.backman@taystuho.fi. Lisätietoja saat Manulta numerosta 044 275 3865 tai sähköpostitse manu.backman@taystuho.fi