Kouvot Junioreille uusi toiminnanjohtaja ja seurakoordinaattori

Kouvot Junioreiden uutena toiminnanjohtajana 1.6.2024 aloittaa Oona Panula ja seurakoordinaattorina Kiia Syrjänen. ”Olemme erittäin innoissamme, että saimme yhdellä rekrytoinnilla sekä Ollille (Kaijansinkko) seuraajan että uuden seurakoordinaattorin pitämään huolta junioreiden arjesta ja kehittämään seuran toimintaa.” kommentoi Kouvot Junioreiden puheenjohtaja Manu Backman. 

Oona Panula on toiminut eri rooleissa useammassakin seurassa vuosien mittaan, mutta suurimman työn rakkaan lajin eteen hän on tehnyt erotuomaripuolella. Vuoden 2013 naisten SM-sarjan Vuoden erotuomariksi valittu Panula, siirtyi pahan loukkaantumisen jälkeen erotuomarikouluttajaksi ja erotuomaritoiminnan koulutuskoordinaattoriksi. 

”On mahtavaa päästä kehittämään omaa osaamista myös seuratoiminnan puolella. Olen pitkään ja isosti ollut mukana erotuomaritoiminnan kehittämisessä, eikä työ toki tähän lopu. Nyt aukesi mahdollisuus ottaa seuraava steppi päivätyön muodossa koriksen pariin. Aika siisti juttu!” toteaa Panula pestistään tulevana Kouvot Junioreiden toiminnanjohtaja. ”En osannut odottaa tällaista vaihtoehtoa, mutta niin vain neuvotteluiden kautta tähän päädyttiin. Erityisen kiitollinen olen siitä, että pääsen kehittämään seuran toimintaa myös psyykkisen valmennuksen asiantuntijana.”

Kiia Syrjänen siirtyy seurakoordinaattoriksi Lappeenrannasta, missä hän on päivätyönsä ohella toiminut Lappeenrannan Catzin naisten apuvalmentajana, sekä vanhempien tyttöjunioreiden että 2010 tyttöjen päävalmentajana.

”Olen innoissani, että pääsen ulosmittaamaan koko potentiaalini seuratyön ammattilaisena.” 2020 Liikuntaneuvojaksi Kuortaneen Urheiluopistosta valmistunut Syrjänen kommentoi. ”Kouvot Junioreiden arki näyttää pyörivän erittäin hyvin, joten pääsemme Oonan ja Ööken (Vesala) kanssa kehittämään junioreiden toimintaa seuraavalle tasolle.”

Kouvot Juniorit toivottaa Oonan ja Kiian sydämellisesti tervetulleiksi!

Lisätietoja 

Kouvot Juniorit puheenjohtaja 

Manu Backman

manu.backman@kouvot.fi