Juuso Mäenpää Kouvot junioreiden juniorivalmentajaksi

Mäenpää ottaa vastuulleen Kouvojen U19 ja U17 poikien joukkueet, tämän lisäksi Juuson tehtäviin kuuluu valmennuksen suunnittelu, seuran muiden valmentajien kouluttaminen ja auttaminen yhdessä seuran toiminnanjohtajan Olli Kaijansinkon, sekä päätoimisen juniorivalmentaja Ööke Vesalan kanssa.

Mäenpää kertoo tunnelmistaan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen; 

“ Ensinnäkin, olen kiitollinen seuralle saamastani mahdollisuudesta ja luottamuksesta minua kohtaan. Ensin on tarkoitus kartoittaa hieman isompaa kuvaa ja miettiä yhdessä Ollin ja Ööken kanssa millaisiin asioihin meidän on keskityttävä valmennuksessa. Kaikki lähtee liikkeelle perusasioista ja niiden pitää olla kunnossa”

“Pyrin tuomaan seuraan uutta näkökulmaa ja käsitystä, millaisia taitoja nykykoripallossa tarvitaan ja painottaa harjoituksissa tulevan kilpailun merkitystä. Itse olen saanut pelaajana loistavaa valmennusta monilta hyviltä valmentajilta ja näitä tietoja ja taitoja pyrin jalostamaan myös omassa työssäni. Haluan korostaa valmentajien omaa innostusta ja auttaa seuramme muita valmentajia tarjoamalla työkaluja tähän. Innostunut valmentaja tarkoittaa yleensä innostunutta oppimisympäristöä”

Kouvot Junioreiden puheenjohtaja Manu Backman on hyvin tyytyväinen Mäenpään sopimuksesta.

“Saamme Juusosta erinomaisen vahvistuksen joukkoomme, kehittämään Kouvot Junioreiden valmennusta yhdessä Ollin ja Ööken kanssa, vielä entistäkin paremmaksi. Meillä on tehty seurassa linjaus, että pyrimme kehittämään kaiken toimintamme laatua ja tässä kuvassa myös Juusolla on iso ruutu hoidettavana” 

“Haluamme Kouvot Junioreissa tarjota mahdollisimman hyvät puitteet harrastamiseen kaikille seuran jäsenille, niin pienimmille taaperokerholaisille, kuin tavoitteellisesti koripalloa pelaaville vanhimmille junioreillekin. Meille jokainen harrastaja on tärkeä ja haluamme että kaikki voivat harrastaa korista tasavertaisesti, myös oman taitotasonsa mukaisesti. Haluamme toki menestyä seurana kilpailullisesti, mutta myös korostaa niitä muita asioita, jotka junioreiden urheiluharrastuksessa ja seuratoiminnassa ovat tärkeitä, kuten yhteisöllisyys, hauskuus ja sosiaalisten taitojen oppiminen. Näen että urheiluseuralla on hyvin tärkeä rooli kodin ja koulun lisäksi toimia myös lasten ja nuorten kasvattajana Ja tässäkin roolissa haluamme tehtävämme mahdollisimman hyvin hoitaa.” 

Lisätietoja: 

Kouvot Junioreiden toiminnanjohtaja Olli Kaijansinkko:

olli.kaijansinkko@kouvot.fi tai 0504117771

Kouvot Junioreiden puheenjohtaja Manu Backman:

manu.backman@kouvot.fi tai 044-2753865