Hinnat

XXVIIII Kouvot -turnaus 12.-14.11.2021

HINNAT

Joukkuemaksu (2008-2011) 150 € (heinäkuun loppuun 100€)

Mikrojoukkuemaksu 90 € (heinäkuun loppuun 60€)

HUOM! Joukkuemaksu ei sisällä valmentajapassia. Mikäli turnaus tullaan perumaan järjestäjän toimesta poikkeusoloista johtuen, palautetaan maksetut joukkue- ja passimaksut täysimääräisinä.

Supermikrot: Katso tiedot valikosta Korisrieha.

KISAPASSIT

Jokaisella pelaajalla ja valmentajalla tulee olla A-, B- tai Mikropassi. Kaikilla muilla joukkueen mukana majoittuvilla tulee olla A- tai M-vanhempainpassi.

A-kisapassi 95 €. Sisältää osallistumisen, kunniakirjan, koulumajoituksen (pe-su) ruokailut (2 lounasta, 1 päivällinen, 2 ilta- ja aamupalaa) ja kuljetukset pelipaikoille.

A-vanhempainpassi 60 €. Sisältää majoituksen joukkueen luokassa (pe-su), ruokailut (2 lounasta, 1 päivällinen, 2 ilta- ja aamupalaa), ja kuljetukset pelipaikoille.

B-kisapassi 50 €. Sisältää osallistumisen, kunniakirjan, kaksi ruokaa ja kuljetukset pelipaikoille.

Mikropassi 65 €. Sisältää osallistumisen, kunniakirjan, koulumajoituksen (la-su), ruokailut (2 lounasta, 1 päivällinen, 1 ilta- ja aamupala) ja kuljetukset pelipaikoille.

M-vanhempainpassi 45 €. Sisältää majoituksen joukkueen luokassa (la-su), ruokailut (2 lounasta, 1 päivällinen, 1 ilta- ja aamupala) ja kuljetuksen pelipaikoille.

Erillisiä ruokalipukkeita voi ostaa hintaan 6 €/kpl.

Puhjonrantapassi-B 110 €. Majoittuminen neljän hengen huoneissa, joissa kerrossängyt, ei omaa wc:tä tai suihkua. Tilassa yhteensä majoitustilaa 19 henkilölle (yhdelle joukkueelle). Tilassa on yhteinen suihku- ja wc-tila.

Puhjonrantapassi-A 130€. Majoittuminen neljän hengen huoneissa, joissa wc ja suihku. Huoneissa ei ole kerrossänkyjä.

Molemmat Puhjonrantapassit sisältävät osallistumisen, kunniakirjan, majoituksen Puhjonrannan leirikeskuksessa(pe-su) ruokailut (2 lounasta, 1 päivällinen, 2 ilta- ja aamupalaa) Aamupalat tarjolla Puhjonrannassa, muut ruokailut turnausruokapaikoissa. HUOM! Joukkue järjestää itse kyydit Puhjonrannan leirikeskukseen. Puhjorantapasseja myynnissä rajallinen määrä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

MAKSAMINEN

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun joukkuemaksusta sekä viitenumeron. Suorittamalla joukkuemaksun eräpäivään mennessä vahvistat joukkueen osallistumisen. Joukkuemaksun maksaneet joukkueet näkyvät ilmoittautuneiden listalla lihavoituina.

Kisapassimaksut viimeistään 31.10.2021. Tätä ennen joukkueen yhteyshenkilön tulee vahvistaa joukkueen pelaajamäärä tulospalvelujärjestelmään. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Käytä aina saamaasi viitenumeroa maksaessasi joukkueen maksuja.

PERUUTUSEHDOT

Joukkuemaksusta voidaan palauttaa 50%, jos joukkue peruu osallistumisen viimeistään 2.10.2021 mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista joukkuemaksuja ei palauteta. Tieto osallistumisen perumisesta tulee laittaa sähköpostilla osoitteeseen turnaus(at)kouvot.fi

Kisapassimaksu voidaan palauttaa täysimääräisenä, jos pelaaja on estynyt osallistumaan turnaukseen. Tieto asiasta tulee toimittaa joukkueen ilmoittautumisen yhteydessä Kisatoimistoon. Turnauksen jälkeen tulleita kisapassipalautuspyyntöjä ei huomioida.

Kaikki maksupalautukset tehdään kootusti turnauksen jälkeen perumisen yhteydessä annetulle pankkitilille.

Lisätietoja:
Turnauksen johtaja
Tiina Kekki
turnaus(at)kouvot.fi

Reetta Piipari
reetta.piipari(at)kouvot.fi
040 687 5070