Aikuisten kilpa- ja huippu-urheilutoiminnan järjestäminen tulevaisuudessa

Kouvot ry järjesti ylimääräisen seurakokouksen torstaina 25.2.2021. Kokouksessa käsiteltiin aikuisten kilpa- ja huippu-urheilun järjestämistä, jotta laadukkaan juniorityömme jatkuvuus pystytään turvaamaan ja varmistamaan myös tulevaisuudessa.

Seurakokous päätti eriyttää niin miesten kuin naisten valtakunnallisten sarjojen huippu- ja kilpaurheilutoiminnan yhdistyksen varsinaisesta toiminnasta tilikauden 2020-2021 jälkeen. Tällä päätöksellä Kouvot ry tulee jatkossa keskittymään täysin juniori- ja harrastetoimintaan.

Seurakokous valtuutti yhdistyksen johtokunnan perustamaan osakeyhtiön miesten huippu- ja kilpaurheilutoimintaa varten. Tämä tarkoittaa sitä, että Kouvojen miesten edustusjoukkueen ja Korikouvojen toiminta siirtyy perustettavaan osakeyhtiöön. Perustettavan yhtiön pääomittamiseksi tullaan mahdollisesti toteuttamaan suunnattu osakeanti. Käytännössä toiminta jatkuu urheilullisesti normaalina.

Samalla seurakokous valtuutti yhdistyksen johtokunnan perustamaan osakeyhtiön tai vastaavasti oman yhdistyksen naisten huippu- ja kilpaurheilutoimintaa varten. Tällä päätöksellä myös Kouvottarien urheilullinen toiminta pyritään varmistamaan.

Kouvot ry tekee sopimuksen perustettavien tahojen kanssa Suomen Koripalloliiton sääntöjen mukaisesti. Tällä varmistetaan, että huippukoripallo jatkuu myös tulevaisuudessa Kouvolassa entistä vahvempana.

Toiminta jatkuu, kehittyy ja selkeytyy. Kouvojen hieno yhteisö tulee jatkamaan yhdessä. Olemme hyvin perinteikäs koripalloseura ja sitä tulemme myös jatkossa olemaan. Iso kiitos siitä teille kaikille.

Koripalloterveisin,

Sami Laaksonen, Kouvot ry:n puheenjohtaja